МВР прехвърли имот на община Приморско. Върху терена ще бъде изграден

...
МВР прехвърли имот на община Приморско. Върху терена ще бъде изграден
Коментари Харесай

МВР прехвърли имот на община Приморско

МВР трансферира парцел на община Приморско. Върху терена ще бъде построен градски парк.

" Щастлив съм, че успяхме да приключим с тази дълга процедура, тъй като за този проблем знам от години. След като се уверих в сериозните планове на общината - в границите на парцела да бъде основан парк, да се построи параклис, детски площадки и уреди, реших че това е едно положително решение за жителите и гостите на града ", разяснява министър Калин Стоянов.

Той изрази убеденост, че с реализирането на плана Приморско ще се утвърди като желано и бързо разрастващо се обитаемо място, в конкуренция с другите черноморски общини.



В наличието на проф. Мария Нейкова, регионален шеф на Бургас, кметът на общината Иван Гайков благодари сърдечно на Стоянов за дейната помощ и изпитание да докара процедурата до дъно.

Като знак на благодарност той връчи на вътрешния министър плакет с герба на града и увери, че парцелът ще бъде употребен оправдано, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

" Днес осъществяваме една фантазия на жителите на Приморско с помощта на Министерството на вътрешните работи и останалите институции ", акцентира и регионалният шеф на Бургас Мария Нейкова, която изрази вяра, че планът за построяването на парк ще се осъществя в къси периоди.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР